22 augusti 2009

Livingroom

Jag kom på mig själv med att inte ha visat så värst många bilder från vårt vardagsrum. Visserligen har det nog varit ganska medvetet - jag gillar inte att visa halvfärdiga projekt - men nu börjar saker och ting att falla på plats så då bjuder jag mer än gärna på en smygtitt..!
Förra helgen kom snällaste familjen med möbelleverans från Sverige. Vi fick på plats vår efterlängtade soffa ("Delphi" från Furninova), soffbordet från Nordik och så lampfyndet från Lauritz. Och vid mitt senaste loppisbesök fyndade jag de fina ljusstakarna på bordet för 15 kr/st! Kohudsmattan på golvet köpte vi tidigare i somras på Living och gungstolen är ett Blocket-fynd för 250 kr..
Det framgår inte riktigt av bilderna, men väggen bakom soffan har en guldtapet från Osborne & Little och där har jag tänkt att skapa ett tavelcollage inom en snar framtid! ..Än är det som sagt inte helt färdigt, men det går i vart fall i rätt riktning! Välkommen in i vårt vardagsrum! ;)

10 kommentarer:

På vår udde! sa...

Så fint ni har det! Ljusstakarna är super!

Kardemomme sa...

Hei du :)Takk for koselig kommentar på min blogg :)Alltid koselig å finne nye lesere der inne! Jeg har tittet litt på bloggen din og klikket meg inn på loppisfunn. Den grønne stolen som du gikk glipp av er den mest fantastiske stol jeg har sett på lenge. Heldig er den som fikk denne herlige stolen hjem :))
Hilsen Kardemomme :))

Anna E sa...

Otroligt fint vardagsrum! Mysigt att sitta och prata i förstår jag.

Camilla, hus nr 8 sa...

Sååå fina ljsustakar, vilket fynd!!!! Idag ska jag på loppis, ska bara äta frukost sen så är det fynddags :)

Minmill sa...

Så herlige interiør bilder fra din stue. Jeg likte sofaen din kjempegodt. Det må være deilig med noe nytt. :))

Takk for tips om Katvig stoff. Jeg bør vente til jeg kommer over noe som selges i Norge. Det er så grusomt dyrt å handle fra utlandet. Dyr frakt, tollavgift, kortavgift mm. Jeg har gjort det en gang før, og kommer aldri til å gjøre det igjen. :))

Jessica sa...

Hej! Måste säga att det är skönt att du är tillbaka på bloggen:-) Jag blir på så gott humör när jag ser dina inlägg, du gör så fantastiska saker:-)Vad fint det har blivit i de rum du visat. PS. Ge lilla L en kram från mig imorgon, du vet säkert varför:-)

åsa sa...

vilken fantastikst fin och inspirerande blogg du hade! en ny favorit, tack för det!

mamamekko sa...

Helt underbart vardagsrum verkligen! Tänkte meddela att du vunnit min sommartävling med det rosa trycket "Live what you love" av Hijrik. Maila mig din adress på mamamekko@vitdesign.se så ska jag få iväg det så snart jag bara kan :)
Mvh Angelica/Mamamekko

j e n n y sa...

Tusen tack för era snälla kommentarer! Det är så kul att läsa vad ni tycker och tänker!
Vi trivs riktigt bra i vårt "nya" vardagsrum och soffan är en riktig höjdare!! SÅÅ skön! Najs!
Nästa project blir att fixa tavelcollaget på väggen bakom soffan så rummet får en mer ombonad och personlig karaktär!

Hevelin sa...

Ååååh... Jag såg just att du/ni har ett sånt soffbord som kräsna jag har trånat efter i bra många år nu! Folk har tipsat mig om andra liknande bord men inget duger ju som det jag såg en gång. Fast det var kvadratiskt. Jag blir så avis! Minns du hur mycket just ditt bord kostade? Tror du det finns kvar i deras sortiment?
Supermysig blogg förresten. Jag är ganska pysslig av mig så jag kommer så klart återvända! =)