07 september 2009

Gnagaren L och bordet Bill


Matsalsbordet "Bill" från MIO är vårt senaste inköp. Snyggt, stilrent och otroligt praktiskt med sin oslagbara storlek: 100 x 200 cm i "normaltillstånd" och 100 x 300 cm med de medföljande iläggsskivorna. Vi gillar! Foto: Mio.se

Det har varit lite tyst här på bloggen i det sista.. Men det har sin förklaring..
Lilla L (som för övrigt fyllde 2 år i fredags - hurra!) är just nu inne i en "bita och tugga" period. Häromdagen kom jag på henne med att tugga på nå't långt, smalt och svart. - Och det var inte lakritssnören..!

Näe.. Lilla L gick och gnagde på vår USB-kabel till kameran och när USB-kabeln kom ut ur munnen hade den ändrat utseende och passade inte längre där den skulle...
Så nu ligger kameran fullspäckad med bilder och retas vid sidan av mig utan att bilderna förmår att hoppa över till datorn.... Hmm.

I väntan på att stadens elektronikjättar ska få specialbeställt vår specialkabel bjuder jag på en bild som någon annan tagit. En bild på vårt nya fina matsalsbord från MIO som flyttade in hos oss i helgen! Ett bord i vit högglans med kromunderställ som heter "Bill".
Helt plötsligt känns det ok att hösten är på väg - jag längtar efter långa höstmiddagar under sena kvällar med Bill...! ;)

Inga kommentarer: