07 januari 2009

Amerikakoffert

Idag hade sambon ledigt så vi bestämde oss för en liten utflykt. Jag fick bestämma vart och valet föll då så klart på några loppisar!
På Fretex (nor
ska motsvarigheten till svenska Myrorna) gjorde jag 3 fynd. Några julgranskulor(!), en plåtburk och en koffert! (Underbar blandning - eller hur!?)

För några månader sen såg jag en jättestor koffert på samma loppis, men då hade vi inte hus och därmed inte plats så det blev inget köp den gången. Det har jag ångrat varje dag sedan dess.. Har nämligen insett vilken fenomenal funktion just en sådan kan fylla i ett hem. Som vardagsrumsbord, vedkorg, bokhylla eller som skattkista på barnrummet..

Just den jag köpte idag ska nog få hjul på sig, men vart den hamnar låter jag fortfarande vara osagt.. Men en sak är säker - den stannar hos oss och ska definitivt inte till Amerika!

(Nu tjuvläser sambon över axeln på mig och suckar djupt över den klämkäcka avslutningen - jag bjuder på den!! *ler!*)

6 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Wow, vilken dröm å vilken finish på färgen. Grattis till den.

j e n n y sa...

Tack!!
Nu har den varit i vårt hem i några timmar, och ju mer jag ser på den desto mer nöjd blir jag - det där var verkligen ett kanonköp! =)

Mamma sa...

Vilket fynd! Snygg färg!

martina sa...

Det var jättelänge sen jag var på loppis, senast var i somras. Ett tag åkte jag runt flera gånger i veckan. SEn jag blev gravid så tröttnade jag men nu ser jag att det snart är dags igen ;) Riktigt läcker...

Tack så mycket för tipset om barnrum =) Ha en bra helg

Hemmabloggaren sa...

Förresten, jag har lagt till dig i min länklista, säg till om det inte är ok.

j e n n y sa...

Klart att det är OK! Blir bara glad! =)
Lovar att lägga till dig i min länklista den dagen jag skapar en oxå!