04 november 2008

Golvlister

Testbit på golvlist. Denna färdigmålade, profilerade list hittade vi på Byggmax. Är det denna som ska få pryda vårt hem!?

När vi började renovera huset tog vi vara på alla lister eftersom vi tänkte återanvända dem. Bara spackla lite spikhål och måla och så upp på väggen igen..

Nu har vi kommit så långt att det är dags att få upp alla golvlister, men det har ju tagit sin lilla tid och det börjar bli försent för att kunna stå i vårt oisolerade garage och måla lister.. (Snön ligger vit på taken..!)

Så, nu har vi fått tänka om och har istället bestämt oss för att köpa färdigmålade lister! Och när vi nu ändå ska köpa nytt har jag funderat lite på profilerade golvlister istället för de klassiska, enkla, oprofilerade..

Igår var vi en sväng hos de olika byggvaruhusen och valet föll på den här listen från Byggmax. Köpte med oss en bit för att se den "live". Men väl på plats började min osäkerhet gnaga.. Blir det "too much" med en sådan antik, profilerad golvlist i vårt radhus? Vad tycker ni? Bu eller bä!??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jättesnyggt i vardagsrummet men kanske inte i resten av huset!

j e n n y sa...

Nä.. precis det jag tänker oxå.. fast i loftstuen och Lilla L's rum oxå kanske? Eller blir det rörigt om man blandar lister?

Mats sa...

Hej

Letar efter golvlister och tycker att den på den stora bilden (inte Allmoge) är fin. Kollade på Byggmax men hittar den inte. Har du något namn eller benämning på den ?

mats_l@c-sam.nu