17 november 2008

Det LILLA gula projektet..

Efter: Lilla L's dockstol - en minivariant av trip-trap stolen - har genomgått en makeover och blivit knalligt glad-gul!

Får jag be om största möjliga tysssstnad när jag nu presenterar resultatet av det gula lilla målarprojektet! -Lilla L's dockstol!

Hon fick en jättesöt liten minivariant av den klassiska trip-trap stolen till sina dockor. Men färgen passade inte riktigt in på hennes nya rum och samtidigt tyckte jag att där saknades nå't gult - så två flugor i en smäll - dockstolen fick några strök med målning och blev en riktig energiklick på lilla L's rum!

Högsta betyg fick den också av lilla fröken - nallen åkte i golvet 2 sekunder efter fotoögonblicket och hon försökte på alla sätt att själv klättra upp och sätta sig i den.. Hon tyckte uppenbarligen att den var mycket finare än hennes "riktiga" trip-trap och att den här gula var bättre ägnad henne. (Och ytterligare 5 sekunder efter det så åkte en lampa i golvet som resulterade i massa glassplitter och fula hack i vårt nya, fina golv! Suck! Så det tänker vi inte mer på nu..! ;) )
Före: Dockstol i blått och rött

2 kommentarer:

MISS PIFFY sa...

Hej
Va fint det blev! Man blir så glad av gult.

Anonym sa...

Vilken härlig färgklick!
Kram Sandra