22 april 2009

Fler bokstäver - nu i gips

..Det blev några fler bokstäver vid besöket på Nordik.. LOVE i gips som jag tänkte ha i sovrummet. Dessa var lite större än krombokstäverna (ca 15 cm höga) men billigare - 25 kr / st. Enda nackdelen var att de saknade upphängning, så antingen så får de stå lutade mot något eller så får jag ta en ordentlig funderare på hur jag ska få upp de på väggen..

Någon som har ett smart tips kanske!? ;)

7 kommentarer:

Maya: sa...

Hei på deg:) hihi, jeg tror ikke du vil ha sambo som innkjøper altså. Det må være første gang han har kjøpt noe til leiligheten, av seg selv da vel og merke. Så da blir det lenge mellom godbitene, hihi. Men her har jeg da ikke vært før? Søt blogg du har. Likte så godt de stolene du har kjøpt på Lauritz bl.a. Jeg har ennå ikke kjøpt noe der, men jeg sitter og sikler titt og stadig. Men med den lille flekken vi har av en leilighet så begrenser kjøpene seg automatisk.
her kommer jeg tilbake:)

Maya

FRIDASFINA sa...

Hej! Och tack för din kommentar hos mig och "tack det samma", väldigt inspirerande blogg du har! :-) (Åhh ditt gula påskris var så fint)!

Jag kanske har en idé på hur du ska lösa upphängningen, det finns ju enkla tavelkrokar med "klisterlapp" bakom, kolla hos närmsta ram-makare el. likande butik med stort utbud, så har de säkert nåt som funkar och fäster på gips... Lycka till! :-)

Frida

Mamma Ce sa...

Limpistol?

Minmill sa...

Hei Jenny, og tusen takk for besøk og kommentar på min blogg. Jeg ser du har litt av en blogg selv, som jeg likte så godt. Nå har jeg linket deg i rollen min slik at jeg kan komme innom å kikke hos deg igjen. Likte veldig godt skrivebordet ditt, med den gule lampen. Nice.

Jessica sa...

Hallå!
Jag saknar dig!!! Håller du på med nya projekt som du snart ska visa? Jag väntar med spänning:-))
Kram Jessica

Marlene sa...

Hei!
Hvilken herlig og inspirerende blogg du har!
Den ble jeg godt humør av!
Kommer definitivt på besøk igjen!

Unknown sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! Matten er kjøpt på kremmerhuset for noen år siden, men jeg vet at plantasjen har noen lignende nå til en veldig rimelig penge :)

Veldig fine bokstaver, nå skal jeg inn å titte på Nordik. :)