16 september 2009

Födelsedagsfint

Hipp hurra!

Äntligen har jag fått ordnat kamerakabeln!
..Det var uppenbarligen så besvärligt att beställa en ny så jag tog till slut problemet i egna händer och angrep det med mina tänder(!). (Precis så som Lilla L gjorde när kabeln gick sönder..) Tro det eller ej men jag fick faktiskt ordnat den!!

Mycket har hänt sedan kontakten mellan datorn och kameran havererade, så jag har mycket att bjuda på framöver! ;)
Det största är att vår Lilla L har fyllt 2 år och det firade vi i dagarna 3.

Inför kalaset blev det en hel del shopping.. Paket och födelsedagsklänning, pynt och ballonger. Dessutom köpte jag lite nytt finporslin i plast(!). På Clas Ohlson hittade jag dessa härligt färgglada muggar och tallrikar i Rice-känsla. Det var rea så muggarna kostade 6 kr och tallrikarna kostade 10kr - kanon!

Det blev en barnsligt rolig dukning med matchande sugrör och servetter och egenhändigt skapade prinsessljusstakar. (Ska visa hur enkelt man prinsesspiffar sina ljusstakar en annan dag..) Dessutom kunde jag inte låta bli att göra en ny vimpellina att pynta taket med..! ;)

Vår Lilla (stora!) L var vääldigt förnöjd!

3 kommentarer:

Rosa sa...

Jippi for ny kamerakabel...og hurra for lille L : )) Det ble en fargerik og flott bursdag ser jeg...og gleder meg veldig nå til kurs i prinsesse lysestaker ; )

Ylva sa...

Kul att du hittade så fina grejer till kalaset på Cleas Olsson. Lite otippat!!

j e n n y sa...

Javisst e det otippat med såna fynd på Clas Ohlson! Men faktum e att jag nog måste erkänna att jag älskar CO..! ;) Där finns ju ALLT! Massa bra saker för en hemmafixare och pysselmakare som jag!! ;)